També pots enviar-nos un correu a:

         montsantcim@escoltesiguies.cat

O trucar al:

          877 010 389

O venir personalment, els dissabte de 16 a 18h:

         Av. Sant Jordi, 23-25, baixos

         43201 REUS

 

 

 

******************************************************************

AEIG MontsantCIM pertany a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), una associació inscrita el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 6847, secció 1a de Barcelona i censada a la Secretaria General de Joventut amb el número 00-003-00195, amb CIF G-08931974. Aquesta societat és propietària del nom de domini http://www.escoltesiguies.cat.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums. La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal. Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.

AEiG MontsantCim es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

AEiG MontsantCim manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça montsantcim@escoltesiguies.cat