Els PiC’s i la Festa ‘Aprofitem els Aliments’

El dissabte 15 d’octubre d’11:00 a 16:00 h la plaça de la Llibertat Reus acollirà per primer cop la festa “Aprofitem els Aliments”, organitzada per la Regidoria de Benestar Social i la Plataforma Aprofitem els Aliments, amb el suport d’altres regidories de l’Ajuntament i de les entitats, empreses i institucions que participen en el Programa de Gestió Alimentària Responsable i d’altres de la ciutat. Els Pioners i Caravel·les hi participaran fent servei!

L’esdeveniment té com a objectius conscienciar la ciutadania sobre el malbaratament alimentari i donar a conèixer el Programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus. Són objectius que com a cau compartim plenament i aquest any ens hem posat les piles per incidir en aquesta vessant.

La Festa Aprofitem els Aliments consisteix en un seguit d’actes festius, artístics i esportius oberts a tota la ciutadania, en el que es celebra el rescat d’aliments que d’altra manera haguessin acabat sent rebutjats. 

L’acte central de la Festa és el Gran dinar popular. Entre tots el durem a terme amb aliments recuperats dels comerços de la ciutat.
A més, hi haurà activitats diverses per a tothom: tallers de cuina amb aliments aprofitats, activitats infantils, esportives, xerrades i tallers sobre l’aprofitament alimentari, taller de sabons, espais d’entitats…

 

L’objectiu d’aquesta Festa és lluitar contra el malbaratament alimentari. A Catalunya, el 58% del malbaratament alimentari es produeix a les llars, per això volem fomentar l’aprofitament dels aliments.
Encara falten molts voluntaris, apunta-t’hi tu també i participa-hi com faran els nostres PiC’s!
Més informació aquí: http://www.reus.cat/noticia/festa-aprofitem-els-aliments-el-15-doctubre-la-placa-de-la-llibertat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s