MISC, Els trucs van a Montserrat

Els trucs van a Montserrat
Tot va començar dos mesos enrere. Uns trucs fatigats, des de Collserola, observaven aquella peculiar serra del centre de Catalunya i ja preveien que l’experiència del MISC seria un capítol únic del llarg recorregut escolta.
Montserrat ha estat el principi del final, l’inici de l’últim trimestre com a nens escoltes. Teníem pendent encaminar les nostres reflexions, pensar molt i desconnectar de les nostres atrafegades vides per connectar amb la muntanya i amb nosaltres mateixos. Així que, sense pensar-nos-ho massa, vam aprofitar les vacances de primavera per passar quatre dies al MISC (Montserrat International Scout Centre). Vam adoptar tres caps amb una mica de nostàlgia truquera… i cap a Montserrat que hi falten trucs!
Arribats i amb el quadern que ja ens tenien preparats Minyons vam anar seguint tots els passos sobre reflexió i espiritualitat. Ho recomanem, val molt la pena. Vam fer força coses també com: anar a la Santa Cova, vam fer una excursió a Sant Jeroni, vam meditar veient mitja Catalunya, ens van fer una visita guiada del monestir, vam fer un eix politicosocial molt interessant…
Una experiència molt reconfortant, que ens permet encarar amb força l’últim tram del camí.
Atentament i potser una mica més savis i tot,
Els trucs del MonsantCim


Més fotografies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s