Trucs | Sortida a Barcelona

Els Trucs i el seu viatge ‘espacial’

Si bé la sortida del passat cap de setmana començava igual que moltes de les excursions que els Trucs hem anat vivint des de ben menuts, és a dir, a l’estació de trens de Reus, el destí de l’expedició era ben diferent. Aquesta vegada canviàvem les ben apamades muntanyes de les comarques del Camp per viatjar al punt més caòtic i urbanita del país: Barcelona.

Així doncs, seguint un eix intergalàctic basat en la famosa sèrie cinematogràfica ‘Star Trek’ vam recórrer tot el centre barceloní durant tot el dissabte. Vam explorar cada petit racó del centre històric i el resultat va ser sorprenent, vam acabar gairebé més exhausts que quan vam fer el Reus-Prades. Les conseqüències les vam patir l’endemà després d’una vetllada on vam reflexionar i ens vam emocionar fent un protocol de benvinguda espacial que més tard es va convertir en un debat de com afrontar la crisi de refugiats a l’Europa actual.

La sortida s’emmarcava dins d’un seguit de rutes i pics que hem anat repartint durant el curs. En un principi la intenció era aprofitar l’hospitalitat que ens oferien les residències estudiantils d’alguns de nosaltres per fer la Mola (Matadepera) el diumenge ben d’hora. Ara bé, el cansament va fer que perdéssim el tren que sortia a les 6:15 del matí des de Sants així que una mica adormits però decidits i afrontant les dificultats sense por vam improvisar una excursió que va resultar més llarga i més complicada que l’original (però també més gratificant).

Vam aprofitar per fer una ruta que ens va ocupar tot el matí i part de la tarda pel prelitoral barceloní. Cal destacar les magnífiques vistes des de Collserola i des de l’església del Tibidabo. Finalment, vam tornar a casa esgotats després de dos dies molt intensos i totalment diferents a les experiències escoltes que hem viscut fins ara. I acabant amb la temàtica ciberplanetària: Llarga vida i prosperitat,

Els Trucs del MonsantCim

Més Fotogràfies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s