Festa Cauil!

Festa Cauil!
El pròxim dissabte, 13 de febrer, la plaça de la Llibertat serà l’escenari de la «Festa cauil». Consisteix en un esdeveniment on tots els inscrits podran participar en diverses activitats i tallers per tal d’aprendre què és l’escoltisme, els seus valors i compartir una bona estona amb diferents infants i joves de la comarca. En acabar, tots els inscrits podran gaudir d’un magnífic berenar. Podeu apuntar-vos enviant un correu electrònic amb l’edat i el nom a festacauil@gmail.com.
La finalitat d’aquest projecte és «donar a conèixer els valors de l’escoltisme, gaudir d’una tarda amb diversos infants i joves de la Província de Tarragona i sobretot viure una nova experiència per tal de continuar creixent com a escoltes i persones», expliquen els organitzadors. De fet, en la «Festa cauil» poden participar tots els infants i joves que tinguin d’entre 6 i 18 anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s