"El cau com un espai de vida"

Quan assumeixes el cau com un espai més de la teva vida, tot el que hi vius es multiplica. No queda en una bombolla on tota la teva família en fulard fa el que pot per inventar una forma diferent d’aprendre i de conviure i de traspassar-ho a la resta del món, sinó que et traspassa a tu, a cada centímetre de la pell. I no pots evitar traspassar-ho a la teva vida sense fulard, allà on et creues amb els que no entenen ni un borrall del que fas els dissabtes a la tarda, d’aquells que encara et retreuen la dedicació a una cosa que no veuen, no palpen. Però tu saps que és gràcies a això, al que no es veu, que ets qui ets, que pots somriure davant els atacs i els dubtes. 

http://www.escoltesiguies.cat/opinio/22158/quan-assumeixes-el-cau-com-un-espai-mes-de-la-teva-vida-no-et-reconeixes-en-la-paraula-vol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s