Tro.Tem 2015 al Poblenou del Delta!

Aquest cap de setmana passat, el 25 i 26 d’abril, vam fer el Tro.Tem, la nostra Trobada Temàtica que fem cada any, on de normal, duem a terme un servei.

Enguany vam anar al Delta de l’Ebre, on vam dur a terme dos tipus de serveis, plantar lliris als límits d’alguns arrossars perquè alguns insectes no puguin accedir a l’arrossar i destrossar la collita, l’altre va consistir en regar uns arbres plantats. I ja que estàvem a les terres de l’Ebre, vam observar els diferents ocells i plantes que hi ha. També vam aprendre a fer una barqueta amb les fulles dels canyissars.

A part dels serveis que vam fer, vam fer moltes altres coses…

Hi havia diferents grups, els quals tenien uns ous daurats que havien de protegir i intentar trencar els dels altres grups… Per mala sort, només hi va haver un grup guanyador, els Trucs van guanyar el joc i a la resta de grups els hi va esclatar un ou al cap!!

Per acabar la sortida, el diumenge van venir tots els pares i mares i vam fer una petita excursió pel terme del Poblenou de Delta, vam anar des del poble fins a la caseta de fusta tots junts.

I com no pot ser menys, els pares i mares ens van fer una magnífica fideuà i amb el concurs final de postres, vam quedar tots ben tips!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s