El nou curs ja ha començat

Ahir vam celebrar el pas d’unitat, festa que va donar el tret de sortida al nou curs de l'”Acadèmia  de Màgia MontsantCim”, el nostre director “Victor Dumbeldore” va dirigir la cerimònia en que el “Barret Seleccionador” ens va dir en quina unitat estarem aquest curs. Vam participar en diferents tallers i activitats relacionats amb el mon de la màgia i al final vam descobrir els caps amb qui compartirem grans moments al llarg de l’any.
El pròxim dissabte dia 25 començarem el dia a dia normal del cau on cada unitat començarà la fase de coneixença. El dia 1 de novembre no hi haurà cau ja que es la castanyada. I el dia 8 celebrarem la tradicional Castanyada – Rifa de Panellets on els nens/es, nois/es del cau prepararan uns magnífics panellets que després sortejarem entre totes les families. Per mantenir-vos informats del dia a dia del cau podeu consultar el CAUlendari que anirem actualitzat amb les activitats de cada unitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s