Sortida de RiNG’s el proper 22 i 23 de març

Aquest cap de setmana al cau hi ha un esdeveniment molt especial: els supercap-reporters que durant aquest trimestre estan fent un reportatge sobre les tribus urbanes, faran un especial “Gran Germà cauil”. Veurem, en directe des de les nou del matí al cau, com els hipsters, els xonis, els pijos, els raperos i els gòtics conviuen durant 24 hores. Es faran amics? Hi haurà baralles? Sorgirà l’amor? Durant tot aquest reallity show es faran diferents activitats, com per exemple una ruta amb bicicleta, per posar a prova la resistència dels concursants. Havent passat la nit a la casa-cau, l’endemà al matí faran una caminada fins a Almoster, on es trobaran amb altres concursants d’altres anys per contrastar impressions. Tot això acompanyat amb una bona calçotada com a cloenda final del concurs “El Gran Germà cauil”. Serà un cap de setmana molt emocionant!! Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s