Acció Llops i Daines

Els Llops i Daines han realitzat l’acció de Nadal, després de molts dies treballant i fent polseres per regalar a canvi de la voluntat a la gent de Reus, els diners recaptats seran destinats a Carites, allí podrem veure el funcionament de l’associació i les instal·lacions del local situat a Reus. Després de molt d’esforç i regalar moltes polseres, els Llops i Daines i els seus respectius caps vam anar de compres, tot seguint les instruccions dels treballadors i treballadores de Carites que ens van donar una petita ajuda en què havíem de comprar. Ara només falta portar els aliments el pròxim dia de cau, i dir que TOT HA ESTAT UN ÈXIT! Sempre a punt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s