Sortida RING’s

El passat dissabte 23 de novembre, els Ràngers i les Noies Guia van fer una sortida d’una dia a Castellvell. Des del cau van començar la ruta per la Boca de la Mina, on van parar per esmorzar. Un cop a Castellvell, van arribar fins a l’ermita de Santa Anna. A l’hora de dinar es va parar al parc de davant de les escoles noves. Finalment van acabar fent una gimcana al parc/gimnàs que es troba a prop de l’institut Domènech i Montaner. Tot i el vent i el fred que va fer durant tota la jornada, els RiNG’s van poder conèixer millor l’Astèrix, l’Obèlix, el Juli Cèsar i la Cleopatra, així com tots els altres poblats i els seus respectius personatges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s