Les campanes de Reus repicaran per la Via Catalana

Els Campaners de Reus (AEG MontsantCim i AEG Misericòrdia) donem suport a la Via Catalana cap a la independència d’aquest 11 de setembre, i ho farem tocant les campanes del Campanar de Reus a les 17:14 hores.
Ho fem responent a la crida feta des de l’Assemblea Nacional Catalana i Reus per la independència, que ens ho han demanat. 
Tradicionalment les campanes han servit per a informar a la ciutadania dels esdeveniments importants per la comunitat, i amb aquest esperit ens vam fer càrrec de la recuperació dels tocs tradicionals del nostre campanar, ja fa més de 10 anys. En aquesta Diada Nacional de Catalunya es celebra un acte molt important per al nostre país, i les campanes de Reus tornaran a realitzar la seva funció principal: informar a la ciutadania i cridar a la participació.
Bona Diada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s