JAMbarretina: formació internacional pels Pioners/Caravel·les

Aquest cap de setmana els Pioners i Caravel·les participaran a la JAMbarretina, un espai formatiu per a PiCs i Trucs d’arreu del país que han decidit fer els seus campaments d’estiu internacionals. Serà en un terreny d’acampada a Sant Quirze de Besora (Osona).
L’objectiu de la trobada, organitzada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG), és donar eines, coneixements i idees als joves perquè preparin els seus campaments fora de Catalunya, així com conèixer i compartir les diferents realitats de l’escoltisme al nostre país.
Les trobades i intercanvis internacionals són una oportunitat per conèixer altres realitats, cultures i contexts socials. La JAMbarretina vol ser una primera escala per totes aquelles unitats que marxaran a viure-ho aquest estiu.

Durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments: el viatge, la comunicació, interculturalitat… així com temes relacionats amb el fet de representar el país. En destaquen activitats de pionnering, tallers per resoldre dubtes, international evening, activitats de coneixença i trencar tòpics, cultura popular, taller per saber com presentar-nos, com fer un intercanvi…
Segur que serà molt interessant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s