TroPiCat, trobada de Pioners i Caravel·les de Catalunya

Aquest cap de setmana, 27 i 28 d’abril, tindrà lloc a Cardedeu (Vallès Oriental), la TroPiCat, la trobada de Pioners i Caravel·les (nois/es de 14 a 17 anys) de tots els agrupaments escoltes de Catalunya, de qualsevol de les 3 associacions d’escoltisme i guiatge membres de la Federació Catalana –FCEG-.  S’hi han inscrit més de 2.000 joves.

El divendres al vespre arribaran els agrupaments que venen de més lluny, com nosaltres, i el dissabte al matí arribaran la resta. Durant el matí es faran diverses activitats de coneixença. A la tarda serà el torn del raid i a la nit una gran vetllada.
El diumenge serà el moment del servei on tots els participants es repartiran en 3 àmbits: de natura, social i cultural. De cada àmbit hi ha preparades un bon grapat de propostes de servei a la societat.

Esperem que els PiC’s en gaudeixin d’allò més i facin bones coneixences.
Més info al web, facebook i twitter de la trobada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s