Al Parc de Nadal "descobrim el món!" fins al 4 de gener

Enguany, tal i com ja és tradició, tornem a ser presents al Parc de Nadal.  En aquesta edició el parc fa èmfasi en la diversitat.

Els i les caps, juntament amb els Pioners i Caravel·les treballem voluntàriament aquests dies a l’estand del cau al parc de nadal, i els diners obtinguts els destinem al finançament de l’agrupament.

Enguany presentem una activitat que, sota el títol “Descobrim el món!” ens proposa d’una forma lúdica conèixer més algunes cultures del planeta, per acabar enduent-nos un petit record cap a casa.
Esperem i confiem en que ens passeu a saludar i a jugar una estona amb nosaltres.

D’altra banda, enguany des de la Coordinadora d’Esplais i Escoltes de Reus (CEER), de la que en formem part, s’ha apostat fort pel parc. Les 6 entitats d’educació en el lleure de la ciutat gaudim de la plaça principal del parc i plantegem diverses activitats: a les activitats de cada cau i esplai s’obté una peça d’un trencaclosques que es pot completar a l’estand de la CEER, on també es pot participar en una ruleta de jocs variats.
També s’ofereix la possibilitat de penjar un desig als arbres dels desitjos: un per a pares i mares i l’altre per a nens i nenes. Els desitjos han de ser, però, per a ser realitzats en família.
I continua, com els darrers anys, el connector per a ubicar els caus i esplais sobre el mapa, juntament amb el color del fulard de cadascun.

El parc estarà obert del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener. Enguany, com a novetat, només s’obrirà a la tarda: de les 3 a 2 quarts de 10; excepte el dia 31, que tancarà a les 8.

Us recomanem desplaçar-vos-hi amb transport públic. El parc disposa d’una línia d’autobús des del centre de Reus, que enguany ja no és gratuïta. [veure horaris].

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s