Arriba la ‘Llum de la Pau’ amb un missatge d’amor i esperança

Us volem convidar a l’acte de rebuda de la Llum de la Pau a les comarques del Camp, que tindrà lloc aquest divendres, 21 de desembre, a les 7 de la tarda a l’església de Sant Joan de Tarragona.
Aquest és un acte organitzat per la Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

El projecte de la Llum de la Pau de Betlem és una iniciativa dels escoltes i guies austríacs que, amb la col·laboració d’altres grups escoltes i guies de tot el món, té l’objectiu de repartir una llum, encesa cada any per un nen o nena escolta austríac a Betlem, com a símbol de pau i fraternitat universal.
Aquesta llum és transportada directament fins a Viena, des d’on es reparteix arreu del món. Des de Viena viatjà directament fins a Girona des d’on es repartí arreu del nostre país.
Aquest divendres es realitza l’acte simbòlic de repartiment a les nostres comarques.

Una delegació de cada país participant es desplaça fins a Àustria per recollir la Llum amb l’objectiu de portar-la als respectius països d’origen i distribuir-la a nivell local als pobles, grups, comunitats, escoles, esglésies, presons, etc.. La Llum de la Pau de Betlem vol transmetre un missatge de pau, amor i esperança, des de la vessant multi-religiosa.
Cada any s’editen materials per treballar el missatge de la Llum, així com per treballar el nadal des d’una vessant de reflexió personal. Enguany, els documents, sota el lema “Posa-hi color!”, versen sobre les diferents formes de veure el món, la solidaritat i el servei.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s