Els P/C ens expliquen…

Els Pioners i Caravel·les ens expliquen què han fet aquest cap de setmana:
“Els P/C hem anat a La Selva del Camp aquest cap de setmana 1 i 2 de desembre.
La sortida va començar amb una xerrada al cau d’un senyor voluntari de Càritas que ens va explicar com funcionaven, quins projectes tenien i com hi podíem col•laborar. Va ser molt interessant!
El motiu pel qual vam fer-ho és perquè estem descobrint entitats, ONG i altres organitzacions de Reus que treballin vers el sector de la pobresa. Estem preparant la nostra acció de Nadal i va lligat amb el tema de la pobresa actual catalana, centrant-nos en Reus.
Tot seguit vam emprendre caminant la nostra sortida cap a La Selva del Camp des de Reus. Ens vam dividir en dos grups i els nostres caps només ens van donar un mapa i queviures en un farcellet per passar el dia. A part en cada punt que ens van marcar teníem un sobre on havíem de fer una dinàmica (de coneixença, de debat, d’habilitat…).
Vam arribar al nostre destí i vam dinar a les 17h de la tarda! Som una mica lents… Coincidint que era festa major al poble vam anar a fer-ne descoberta. La descoberta va ser molt original, a partir d’unes mandarines que dúiem nostres havíem d’aconseguir que comerços del poble o persones ens ho canviéssim per un altre objecte. Anant fent el canvi fins aconseguir alguna cosa que ens agradés i poguéssim compartir amb tots.
L’experiència va ser molt gratificant ens vam trobar gent molt amable, i finalment ens vam quedar amb un xupa-xup i una fitxa per pujar als cavallets de la fira.
Vam anar a comprar el sopar i coincidint que feien la recollida d’aliments, vam col•laborar i vam donar-los llet i llegums secs als voluntaris que hi havia a la porta del supermercat que s’encarregaven de fer la recollida.
A la nit vam fer de xefs i entre tots vam cuinar una magnífica paella de verdures! Vam estar força estona vetllant-la, xerrant i fent caliu i finalment va quedar mooolt bona!
L’endemà vam fer revisió de la sortida, estant molt contents dels resultat i vam tornar en tren cap a casa.
Ha estat una sortida on hem fet molt de caliu i ens hem pogut posat en el paper de la gent necessitada.
Seguirem treballant per aconseguir deixar un món millor del que ens hem trobat!”

Pioners i Caravel•les del MontsantCim

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s