36a Assemblea General de MEG

Sota el lema “Nous reptes, nous horitzons” tindrà lloc el diumenge dia 25 de novembre a Sant Sadurní d’Anoia la 36a Assemblea General Ordinària (AGO) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), el moviment d’educació en el lleure més gran del país, del que en formem part.
Al dissabte al vespre i nit tindran lloc els actes previs: balls i danses a la plaça, sopar, correfoc i concert; i el diumenge al matí després de fer el Bon Dia tindrà lloc el plenari, l’assemblea pròpiament dita.
Una representació del nostre agrupament hi assistirà.
L’AGO de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat que es reuneix una vegada a l’any, en caràcter ordinari, i les vegades que siguin necessàries, en extraordinari. Entre altres tasques, la missió de l’AGO de MEG és aprovar, si s’escau, l’estat de comptes, la memòria de curs, els pressupostos generals… També ratifica les normes i reglaments proposats pel Comissariat General (CG) i escull els càrrecs de la Taula Executiva. Cada any l’acull una demarcació diferent. Sant Sadurní d’Anoia forma part de la demarcació del Baix Llobregat/Garraf/Alt Penedès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s