11 de setembre: Diada Nacional

Com cada any, els escoltes i les guies d’arreu del país celebrem la Diada Nacional de Catalunya sortint al carrer.
La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) participa en diversos actes el proper 11 de setembre i convida tots els escoltes i les guies a assistir-hi, a unir-se a la celebració i, en definitiva, a fer país.

A les 9:30h del matí, representants de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge faran el lliurament de l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova, a Barcelona.
Des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, les tres entitats membres de la FCEG Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya– participarem a la mostra d’entitats i associacions dels Països Catalans al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Amb l’objectiu de donar a conèixer i fer-hi present l’escoltisme i el guiatge, s’instal·larà a la fira un estand amb informació i divulgació del moviment al nostre país.
Un any més, el Passeig Lluís Companys acollirà aquest espai associatiu tan ric, dins del context de la Festa per la Llibertat.
Animem a tothom a participar activament d’aquests o de qualsevol dels actes que s’organitzen tant a Reus com arreu del país, especialment a Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s