Els P/C, de campaments a l’Alt Empordà.

Aquest matí han marxat els Pioners/Caravel·les amb tren direcció a l’Alt Empordà. Se’n van de campaments del 30 de juliol al 5 d’agost a Cabanelles. Realitzaran una col·laboració amb el mateix terreny, on faran servei arreglant-ne les instal·lacions, amb un marcat caire ecològic i autosostenible.

El terreny d’acampada La Tribana de Can Coromines [informació, fotos, facebook, twitter] està situat al veïnat de Vilademires al terme municipal de Cabanelles a l’Alt Empordà, concretament a una petita vall de la Mare Déu del Mont, en ple bosc mediterrani on abunda el pi i l’alzina.
És un terreny d’ús exclusiu per agrupaments escoltes i compta amb un seguit d’instal·lacions sostenibles, pretenent estar totalment en harmonia amb la natura. Està gestionat per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), a través de Campaments i Més, la xarxa de terrenys d’acampada més gran del país.

Per sort, el recent incendi de l’Empordà no afectà la zona, tot i que s’aturà a pocs quilòmetres del municipi.

A part del servei, decidit pels mateixos nois/es, realitzaran un gran nombre d’activitats, algunes preparades pels mateixos P/C i d’altres per les caps. Totes les activitats però, han estat preparades seguint les motivacions i expectatives dels nois/es.
Esperem que s’ho passin molt bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s