Campaments a Gósol

Els CastorsLlops/Daines i els Ràngers/noies Guia ja estan a punt de marxar de campaments. Aniran a Gósol (Berguedà), al peu del Pedraforca, del 7 al 15 de juliol.
Enguany, seguint el cicle triennal del cau, toca campaments amb servei i, per tant, faran una col·laboració de voluntariat amb el Parc Natural del Cadí-Moixeró. Concretament durant alguns matins arranjaran el camí de la mallerenga petita i la zona de lleure de FontTerrers. La resta del dia faran moltes altres activitats que han preparat tant els caps, com els mateixos infants i joves.

Acamparan al terreny “el peu de la costa“, gestionat per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), a través de Campaments i Més, la xarxa de terrenys d’acampada més gran de Catalunya i que rep anualment més de 17.000 usuaris.

Els caps vam ser-hi fa uns dies per a preparar-ho tot i concretar algunes coses in situ, i vam fer unes quantes fotografies del terreny, del poble i de la zona del servei. Confiem que us agradin! [veure fotos].

Esperem que s’ho passin d’allò més bé!

D’INTERÈS:
> 200 infants i joves acampats al Berguedà faran accions de servei per millorar zones del Parc Natural del Cadí-Moixeró.
> Més de 18.000 infants i joves participen als campaments d’estiu de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s