Barraques: la festa major popular!

Us recordem que del 20 al 23 de juny (de dimecres a dissabte) ens trobareu a les Barraques de Festa Major situades al Parc de la Festa.

Com cada any, a la nostra barraca podeu venir-hi a sopar i a prendre alguna cosa. Hi trobareu menjar i begudes per a tothom: entrepans freds i calents, crêppes dolces i salades, crispetes, biquinis, gofres, refrescos, sucs, cervesa, licors…
A la nostra barraca hi trobareu un ambient familiar i bona música.
A partir de les 9 del vespre i fins la matinada.

Així doncs us esperem a tots i totes aquests dies a la Barraca del MontsantCim!

Les Barraques de Reus és un projecte iniciat fa 12 anys a partir de la voluntat de participació a la festa d’un grup d’entitats socials sense ànim de lucre de la ciutat, a partir de la implicació directa dels ciutadans, creant un projecte autogestionat, i que s’ha mantingut fins avui. La Coordinadora de Barraques està formada per totes les entitats presents i és qui organitza i decideix tot sobre aquest acte. Funciona a partir d’una assemblea quinzenal o setmanal i el treball per comissions amb persones de totes les entitats que ho organitzem a nivell voluntari.
Consta de diferents paradetes (barraques) on cada entitat ven beguda i menjar i posa música, i un escenari principal amb concerts.

Més informació i horaris detallats de tots els concerts al web www.barraques.org

D’altra banda, aquesta no és la única participació que fem a la Festa Major, ja que també som els Campaners de Reus i enguany com a novetat participarem com a tal als Cóssos, una competició de jocs tradicionals entre elements de la festa major.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s