Participem a “Explora la natura”.

Aquest diumenge, 20 de maig, l’associació de famílies Xarxa ExploraTgn celebra el dia de les famílies amb un viatge per aprendre a tenir cura de la natura.
Es tracta d’una activitat amb diferents tallers i activitats per a fer en família i on nosaltres hi muntarem un dels tallers, consistent en construir i aprendre a utilitzar una brúixola.
L’activitat es realitzarà en una granja-escola als afores de Reus.

Aquesta activitat l’emmarquen en la col·laboració que volem mantenir amb diverses entitats i col·lectius del nostre entorn, per a donar-nos a conèixer i treballar conjuntament. El curs passat ja vam col·laborar amb una activitat d’exploratgn amb un resultat prou satisfactori.

Ui! Què fan els bitxets a l’aigua… vol dir que el riu està brut? I què fem amb tant cartró a casa? El llancem? I amb l’oli vell,… vols dir que podem fer sabó?
Sota el lema ‘Explora la natura: reduïm, reciclem i reutilitzem’,  ExploraTgn.cat celebra el Dia Internacional d’Internet i el Dia Internacional de les Famílies amb una jornada per a descobrir l’entorn natural i posar en valor una forma de vida més sostenible amb un seguit de tallers i activitats que, de forma lúdica i alhora didàctica, ajudaran als més petits a prendre consciència de la importància del seu entorn natural.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s