La nostra amiga Malú

Avui us presentem a la Malú:


La Malú és una noia plena de felicitat i amb ganes de saber coses noves, és riallera i molt trempada; li agrada molt l’aventura, però ara com ara no n’ha tingut mai cap de sonada.

La Malú és molt maca, té uns grans ulls verds que ressalten amb la seva pell morena i el cabell negre, que per rematar té uns llavis grans i rosats, amb una veu molt dolça.
Doncs, tots aquests són els trets de la nostra amiga gitaneta. Sí, com ho heu sentit, és una gitana de pura raça. Viu amb la resta de la seva família que també són gitanos. A casa seva són 10 germans, el pare i la mare més els seus avis, que són els més savis del campament, i els seus tiets.
Tal com sabeu, els gitanos són una gent que no tenen mai una casa fixa, sempre van amunt i avall pels pobles fent teatre, coses d’artesania, etc. per poder obtenir els diners per viure.
En aquests moments estan situats en un bosc a les afores del poble, amb les seves carretes de fusta, plenes de finestres petites amb cortinetes d’on pengen sempre moltes torretes amb geranis o altres tipus de plantes que són fàcils de cuidar. Les carretes sempre les posen formant un cercle i al mig fan un gran foc, on a la nit hi fan gresca i canten. Aquesta és la forma de viure dels gitanos.
Ara, els nostres companys gitanos estan fent una assemblea per decidir qui va a buscar el tresor dels gitanos.
Ara us ho explico, aquest tresor en qüestió pertany a la família de la Malú, data de fa molts anys enrere, de quan el pare de la Malú encara no havia nascut. Aquest tresor es troba enterrat al País del Foc, que està a l’altra banda del món, on ningú no hi vol anar perquè diuen que és un país difícil de travessar i molt perillós. Però de sobte algú crida: “Hi aniré jo a buscar-lo!”.
Anem a buscar-lo?

Continuarà….  (al TroTem)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s