Sortida de caps a Farena

Aquest dissabte, després del primer cau del trimestre, i del 2012, els caps vam marxar del cau amb rumb desconegut. Vam fer cap a Farena on ens esperava un cap de setmana per a buscar la nostra pau interior, molt necessària en alguns moments.
Com és habitual, els caps anem d’excursió una vegada al trimestre, on tenim temps per a preparar i planificar el cau, formar-nos a partir de tallers de temàtiques concretes, prendre decisions i tenir debats sobres aspectes importants pel cau i també, evidentment, gaudir d’espais lúdics i de cohesió de grup. Aquest cop també hem fet l’amic invisible, on s’ha demostrat que tenim alguns caps molt manetes i originals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s