Assemblea General de MEG

Una representació del nostre agrupament es desplaçarà aquest cap de setmana fins a Sant Celoni (Vallès Oriental), on tindrà lloc la 35a Assemblea General Ordinària (AGO) del nostre moviment, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG); enguany sota el lema: Eduquem persones, construïm país“.
El dissabte al vespre i nit tindran lloc un seguit d’activitats lúdiques per als caps: un flashmob a la plaça de la vila, sopar popular, correfoc i concert; i després tots els caps faran nit a l’escola La Salle.
El diumenge al matí després de fer el Bon Dia tindrà lloc el plenari, l’assemblea pròpiament dita.
L’Assemblea General Ordinària (AGO) de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat que es reuneix una vegada a l’any, en caràcter ordinari, i les vegades que siguin necessàries, en extraordinari.
Entre altres tasques, la missió de l’AGO de MEG és aprovar, si s’escau, l’estat de comptes, la memòria de curs, els pressupostos generals… També ratifica les normes i reglaments proposats pel Comissariat General (CG) i escull els càrrecs de la Taula Executiva.
Cada any l’acull una demarcació diferent. L’any 2009 va tenir lloc a Reus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s