Ruta a peu per les Terres de l’Ebre

Els Castors i Llops/Daines marxen aquest dilluns de campaments. S’estaran una setmana de ruta per les Terres de l’Ebre; realitzaran a peu la Via Verda de la Terra Alta i el Baix Ebre, concretament entre els pobles de Bot i Aldover.

La Via Verda de les Terres de l’Ebre és un itinerari de dificultat baixa per fer amb bicicleta, a peu o a cavall. El recorregut segueix el traçat de l’antiga línia de tren que unia La Puebla de Híjar (Val de Zafán, a l’Aragó) amb Tortosa. L’itinerari, adequat i senyalitzat, travessa les comarques de la Terra Alta i el Baix Ebre. El recorregut voreja el vessant occidental del massís dels Ports i la llera del riu Canaletes fins arribar a l’Ebre. A l’espectacularitat del paisatge cal afegir-hi l’al·licient dels 41 túnels que es travessen, alguns d’ells de llargària considerable (fins a 750 m).
La unitat de Castors, Llops i Daines són els nens/es de l’agrupament que tenen entre 6 i 10 anys d’edat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s