Càtering "El Freixi" a Barruera.

Tal i com ens han comunicat la unitat de Ràngers/noies Guia i Pioners/Caravel·les, sembla ser que la setmana vinent s’instal·larà a Barruera una empresa de càtering anomenada “El Freixi“. És una empresa culinària d’alt prestigi que es dediquen a fer comandes per a esdeveniments i congressos. També tenen una escola de cuina on s’aprèn sobre el món de la cuina d’alt stànding, els modals a taula, el protocol, els diferents tipus de cuina, la importància del bon menjar…

Segons sembla els nois/es hi tenen alguna cosa a veure amb tot plegat… També sabem que estaran de campaments a Barruera (la Vall de Boí, Alta Ribagorça) del 18 al 24 de juliol, i que faran algunes escapadetes a peu per la vall i les muntanyes que l’envolten. Esperem que s’ho passin d’allò més bé i confiem que ens expliquin les anècdotes quan tornin, que de segur que en tindran un bon grapat.

One thought on “Càtering "El Freixi" a Barruera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s