Torna la Fira d’Entitats

Enguany, un any més, tornem a ser presents a la Fira d’Entitats de Reus, l’espai que acull la gran majoria d’entitats, col·lectius i associacions de la nostra ciutat. És un espai que ens permet de conèixer una gran quantitat de projectes que es duen a terme a la nostra ciutat, tots des del voluntariat, des de l’associacionisme, des de la voluntat de servei a la societat.
La fira tindrà lloc aquest dissabte, dia 28 de maig, i nosaltres estarem a la plaça de la Llibertat (a la cantonada propera al campanaret), des de 2 quarts de 12 del matí (11.30) fins a 2 quarts de 10 del vespre (21.30). Us animem a visitar l’estand de l’agrupament i a passejar i conèixer la gran quantitat de propostes i activitats.
Si teniu amics o coneguts que ens vulguin conèixer, aquest és un bon moment!
Podeu consultar el programa sencer de la fira aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s