En construcció: Trobada de caps de Catalunya

Aquest cap de setmana –29, 30 d’abril i 1 de maig– una representació dels caps del nostre agrupament participarà de la Trobada de Caps de la FCEG (Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge), que tindrà lloc a Manresa i reunirà 1.500 caps de més de 200 agrupaments d’arreu del país.

Aquesta trobada s’emmarca dins el procés d’enfortiment de l’escoltisme català a partir del treball conjunt de les 3 associacions escoltes del nostre país: Acció Escolta, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies; i es planteja com un espai on es revisaran de cap a peus les bases del moviment escolta a Catalunya, cercant un marc futur d’on surti reforçat. Per això, el lema escollit és En construcció, en referència al procés en què es troba immers el moviment escolta a Catalunya després de més de 82 anys al nostre país i més de 100 anys al món.
Més informació (pdf).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s