A Cambrils passant per Vinyols

Aquest cap de setmana els Castors, Llops i Daines han anat amb bus fins a Vinyols, han esmorzat i després d’esmorzar han agafat les motxilles i han anat fins a Cambrils per la riera de Riudecanyes. En arribar a Cambrils han anat a la platja i a partir de l’hora de dinar han estat al cau de l’agrupament Gent de mar, on han estat amb els Trucs durant tot el cap de setmana, fent les activitats corresponents cada unitat.
Els trucaires finalment no van anar a Sitges com tenien previst i van baixar fins a Cambrils a peu des de Reus. Després del dinar del diumenge, han agafat el tren tots junts fins a Tarragona i de Tarragona a Reus.

Aquí en teniu quatre fotos:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s