Els Agrupaments Escoltes i els Esplais de Reus sortim junts al carrer.

La Coordinadora d’Esplais i Escoltes de Reus (CEER), federació que engloba totes les entitats d’educació en el lleure a partir del voluntariat de la ciutat de Reus, ha organitzat dues trobades aquest cap de setmana.
Les dues trobades han tingut la música com a fil conductor, i amb activitats adaptades a l’edat, han fet gaudir a tothom de valent. L’objectiu de conèixer-se mútuament i alhora fer explícita la importància de l’associacionisme educatiu a nivell reusenc s’ha complert de valent.
Hi han participat unes 400 persones, entre infants, joves i caps/monitors.

JUGA PER LA MÚSICA [[veure fotos]]

Aquest era el títol que agrupava el dissabte a la tarda 250 infants de 5 a 11 anys i una cinquantena de caps i monitors. Uns curiosos personatges els donaren la benvinguda i a continuació, repartits en diversos grups hagueren de seguir un mapa per a completar diverses proves del circuit melòdic musical pels carrers del centre.
Després del berenar i de l’entrega del record, el grup reusenc Escalivada amenitzà la festa i ens va fer moure el cos fins que es va fer fosc.

ENGANXA’T AL RITME [[veure fotos]]

Amb aquesta consigna s’aplegaren dissabte al matí un centenar d’adolescents i joves per a començar, a ritme de música, una caminada fins a Alforja. Durant tot el cap de setmana anaren realitzant diverses activitats conduïdes per cançons catalanes d’ara i de sempre. Van fer nit al Parc dels Amics d’Alforja. El “bon rotllo” i les noves amistats fetes han marcat la trobada, que s’ha desenvolupat sense cap accident.
Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament d’Alforja en cedir-nos les instal·lacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s