"Juga per la música" i "Enganxa’t al ritme"

Els Agrupaments Escoltes i els Esplais de Reus realitzem aquest cap de setmana la nostra trobada anual, organitzada a través de la Coordinadora d’Esplais i Escoltes de Reus (CEER).

Els nens i nenes d’entre 5 i 11 anys aprox. (Castors i Llops/Daines) realitzaran el “Juga per la música“, que tindrà lloc el dissabte a la tarda a les Peixateries Velles de Reus. A les 4 de la tarda començarà una gimcana ambientada en un circuit melòdic musical per diferents places del nucli antic. Posteriorment hi haurà un final de festa amb el grup d’animació reusenc “Escalivada“. Tot plegat acabarà sobre les 7 de la tarda. Aquesta activitat està oberta a tots els infants de la ciutat que vulguin passar una estona divertida.

Per la seva banda, els adolescents i joves dels caus i esplais (d’entre 11 i 16 anys aprox.) realitzaran l'”Enganxa’t al ritme“, una sortida de cap de setmana a Alforja. Els joves es concentraran el dissabte a les 9 del matí a la plaça Evarist Fàbregas (pallol) de Reus on començarà la dinàmica del la trobada. La majoria de les activitats, però, tindran lloc al Parc dels Amics d’Alforja, i faran nit a la Sala Rodona.
Hi assistiran els nostres Ràngers/noies Guia, Pioners/Caravel·les i Trucs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s