Diada del Pensament

Avui, 22 de febrer, els escoltes i les guies d’arreu del món celebrem la Diada del Pensament, la festa de l’escoltisme i el guiatge mundial. És un dia important per al moviment escolta ja que podem prendre consciència de la gran presència que té arreu del món.
És un moviment on tots i totes som protagonistes, aportant el nostre coneixement, la nostra voluntat de fer, voler saber fer, ensenyar i aprendre, d’escoltar-nos i de ser escoltats. Entre tots i totes fem que el moviment estigui present al nostre entorn més proper, al cau, a les amistats, a les famílies, al veïnat, a la nostra comunitat i mica en mica al punt més llunyà que ens puguem imaginar. Ser conscients de com els nostres petits actes es poden convertir en grans accions i repercuteixen als nostres veïns. Tot això és possible gràcies a la participació i la responsabilització de tots i totes.

Aquest 2011 tornem a celebrar la Diada del Pensament i enguany el tema escollit a nivell mundial per a reflexionar-hi i posar-hi el nostre granet de sorra és el gènere: què fem al cau per assolir una igualtat real de gènere? Quines desigualtats observem en el nostre dia a dia? Com podem deixar el món una mica més igualitari de com l’hem trobat?
És per aquest motiu que el proper dia 26 de febrer els nens i nenes, nois i noies de l’agrupament treballarem tot això al cau.

Enguany també hem comptat amb les famílies dels infants i joves del cau, i els hi hem enviat a casa una carta amb unes petites frases que intenten reflectir la realitat de l’escoltisme català d’avui. Esperem que us hagi agradat. [veure carta]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s