D’Alcover al niu de l’Àliga

Els Ràngers/noies Guia i Pioners/Caravel·les aquest cap de setmana han anat de sortida a Alcover. Dissabte al matí van agafar l’autobús fins al poble, on van esmorzar per agafar forces per caminar. La primera parada va ser a l’ermita del Remei. El dia acompanyava, feia un sol esplèndid! És per això que van arribar fins al Niu de l’Àguila, on es van remullar els peus. Després de dinar es va emprendre el camí de tornada. A la tarda va ploure, però per sort va ser quan ja esperaven el tren de tornada a Reus.
Feien nit al cau
per seguir el projecte que tenen entre mans. Així doncs, un cop al cau, per recuperar-se van berenar xocolata amb melindros. I per fer-ho rodó, l’endemà diumenge els esperava un bon tiberi, la calçotada dels Antics i Amics!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s