Pessebre emboirat al Montsant

Aquest cap de setmana l’Agrupament Escolta i Guia Montsant-Cim ha col·locat, com marca la tradició, el pessebre al cim de l’ermita de la Mare de Déu de Montsant, al límit dels termes de Cornudella (Albarca), la Morera i Ulldemolins.
Els nens/es i nois/es del cau han pujat el Pessebre a peu, per etapes, des de Reus fins al Montsant.

Tot ha anat sobre el previst: els més petits (Castors i Llops/Daines) sortien el dissabte de bon matí de Reus, fins a Alforja. Els següents (Ràngers/noies Guia i Pioners/Caravel·les) s’hi afegiren a Maspujols i continuaren fins a Cornudella. I els més grans (Trucs) van iniciar la marxa a Alforja i van portar el pessebre fins a Albarca, arribant-hi ja de nit.
El diumenge ha començat amb un bon esmorzar i una caminada-gimcana fins a l’ermita de Montsant, per a reflexionar sobre el simbolisme del nadal i la nostra actuació. El pessebre ha arribat a l’ermita a les esquenes dels pares i mares dels nens/es del cau i acompanyats d’una imponent boira que ens ha deixat unes boniques fotografies.
Per a recuperar forces, l’Associació d’Antics i Amics de l’agrupament ens esperava a Ulldemolins amb l’escudella i el pollastre rostit apunt.
L’acte ha acabat amb l’hora dels adéus i l’entrega del record.

Agraïm la col·laboració dels ajuntaments d’Alforja, Cornudella i Ulldemolins per cedir-nos diferents equipaments municipals, i del mossèn d’Ulldemolins per obrir-nos les portes de l’ermita de Montsant.

Esperem que tots aquells que passeu durant l’any per l’ermita i visiteu el nostre pessebre, ens deixeu una bona dedicatòria al llibre de firmes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s