Arriba la Llum de la Pau

El projecte de la Llum de la Pau de Betlem és una iniciativa dels escoltes i guies austríacs que, amb la col·laboració d’altres grups escoltes i guies de tot el món, té l’objectiu de repartir una llum, encesa cada any per un nen o nena austríac a Betlem, com a símbol de pau i fraternitat universal.
Aquesta llum és transportada directament fins a Viena, des d’on es reparteix arreu del món. Enguany, la demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya som els encarregats d’anar-la a recollir a la capital austríaca i portar-la fins a Barcelona, des d’on es reparteix arreu del nostre país i també a l’estat espanyol i Portugal.
L’acte de rebuda se celebrarà el diumenge 12 de desembre a la Parròquia de Sant Agustí de Barcelona a partir de les 6 de la tarda.
A la nostra demarcació, l’acte de repartiment de la Llum tindrà lloc el divendres 17 de desembre a les 20.30 h a l’església de Sant Joan de Valls. Us animem a assistir-hi. L’acte constarà d’una petita celebració, un aperitiu i una ballada de danses tradicionals del cau.

La delegació que es desplaça fins a Viena ha creat un bloc per a seguir-ne l’actualitat del viatge. Us animem a visitar-lo: www.llumdelapau2010.wordpress.com

Una delegació de cada país participant es desplaça fins a Àustria per recollir la Llum amb l’objectiu de portar-la als respectius països d’origen i distribuir-la a nivell local als pobles, grups, comunitats, escoles, esglésies, presons, etc.. La Llum de la Pau de Betlem vol transmetre un missatge de pau, amor i esperança, des de la vessant multi-religiosa.

Cada any s’editen materials per treballar el missatge de la Llum, així com per treballar el nadal des d’una vessant de reflexió personal. Enguany, els documents, sota el lema “Sembra-la“, versen sobre la cura de la llavor de pau que tots portem a dins.

Més info.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s