Els Castors i Ll/D busquen un antic tresor a Valls

Primera sortida del curs dels Castors i Llops/Daines. Van anar a Valls, on per problemes meteorològics no van poder fer la caminada, però en lloc d’això van descobrir diferents tallers i activitats que els van portar a trobar el mapa del Capità Cotton, un vell avantpassat del cau que va amagar un gran tresor, i li estan seguint la pista.
Després de conèixer millor el poble de Valls, a través d’una descoberta camuflada, va arribar la nit i els va costar trobar un lloc per fer el joc de nit a les fosques: la il•luminació de Valls és considerable. El bona nit i cap dins el sac. L’endemà bon dia i comencem de nou, fem motxilles, aii els sacs!! i cap a l’estació a agafar el tren.
Ah!! i a La Plana-Picamoixons quin fred! A córrer s’ha dit. Arriben a casa amb el tren de les cinc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s