Assemblea anual de la demarcació de Tarragona de MEG.

Més de 150 caps i responsables de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a la demarcació de Tarragona hem celebrat aquest cap de setmana l’Assemblea anual de la demarcació i la Trobada Zero.
Ahir, dissabte a la tarda, tingué lloc a Vilaverd l’assemblea on es renovaren els càrrecs de Responsable Pedagògica i de Consiliari, s’aprovaren l’estat de comptes del curs passat i el pressupost per aquest curs, es presentaren les memòries i les línies de curs, i moltes coses més.

A continuació començà la Trobada Zero, la trobada anual dels caps de tots els agrupaments de la nostra demarcació. Ahir al vespre va ser el moment del sopar, la vetllada i el Bona Nit.
Avui al matí, després d’esmorzar i fer el Bon Dia, hem tingut un petit espai per fer un tast de les principals formacions previstes per aquest curs: FoCa, Formiga, TroCa i diferents monogràfics i per a realitzar un servei ambiental a la riba del riu Francolí al seu pas per Vilaverd.
Finalment, el moment més esperat, el tradicional concurs de paelles entre agrupaments. Estem molt contents: hem quedat segons!!!, només superats per l’equip de demarcació.
L’acampada ha tingut lloc a l’ermita de Montgoi, molt propera al poble de Vilaverd (Conca de Barberà).

El proper 28 de novembre tindrà lloc a Osona l’Assemblea General Ordinària de tot el moviment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s