Som una nació. Nosaltres decidim

Aquest dissabte tindrà lloc a Barcelona la manifestació “Som una nació. Nosaltres decidim“, convocada per Òmnium Cultural com a resposta unitària a la sentencia del Tribunal Constitucional passant per sobre de la voluntat democràtica del poble català.
Tant des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), moviment al qual pertanyem, com des de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, ens hi hem adherit.

És per aquest motiu que us volem fer extensiva la carta que hem rebut de la Taula Executiva de MEG, òrgan dirigent del moviment.
________________________________________________________________

Estimats,
Com ja deveu saber, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ens hem adherit a la manifestació convocada per Òmnium Cultural en resposta a la sentència del Tribunal Constitucional que retallava el nostre Estatut aprovat democràticament en referèndum.

Nosaltres, l’entitat educativa més gran del país, en un moment tan crucial com aquest, creiem que hem de donar suport a aquesta iniciativa en defensa de Catalunya. Els escoltes i les guies ens comprometem amb el nostre entorn i és per això que us animem a participar, des de l’individual, com a agrupament, com a demarcació o com a MEG en els actes convocats arreu del territori, en la vostra vil·la o ciutat, o en la manifestació unitària de Barcelona. Fem-nos-hi presents, si així ho desitgeu, amb el nostre foulard, que tothom vegi que hi som, i que som molts escoltes i guies!

Institucionalment, assistirem a la manifestació de Barcelona d’aquest dissabte dia 10 a les 18h a Diagonal / Passeig de Gràcia. No cal dir que us animem a acompanyar-nos-hi!

Sempre a punt!

Taula Executiva.
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s