"Cau al carrer" dedicat al servei

Els agrupaments escoltes i guies de Reus celebren el “cau al carrer”, enguany dedicat al servei a la comunitat.
L’acte s’emmarca en l’eix del curs de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Els agrupaments escoltes i guies Ben Enllà, Misericòrdia i Montsant-Cim de Reus realitzen aquest dissabte, 22 de maig, la diada del “Cau al carrer” que enguany dediquen al servei a la comunitat, basant-se en un dels punts de la llei escolta: “aprenem a ser útils i a fer servei“.

L’activitat començarà a les 4 de la tarda a la plaça del Teatre, amb la rebuda dels participants i trencant el gel amb alguns jocs de coneixença. Posteriorment es repartiran per la ciutat, amb grups d’edats similars per a conèixer entitats i projectes de servei voluntari a la societat.
Sobre les 6 de la tarda retornaran a la plaça del Teatre per a posar en comú les experiències i extreure’n conclusions. La diada acabarà amb la lectura del manifest el.laborat per l’ocasió i un berenar com a final de festa.

L’acció s’emmarca en l’eix del curs que Minyons Escoltes i Guies de Catalunya treballa anualment de forma transversal.
Com a objectiu, l’equip de caps dels 3 agrupaments destaca que es pretén fer ciutat, però especialment: “a partir de la descoberta del servei en cadascuna de les edats dels nostres infants i joves, posar un petit granet de sorra en el seu llarg camí per conèixer i valorar el compromís.”

El Cau al Carrer i l’eix del curs és un projecte anual que es va iniciar el curs 2001-02 i que ha tingut continuïtat amb accions concretes que tenen relació amb un tema ideològic de fons sobre el qual es decideix treballar i pel qual com a Moviment ens posicionem. (per exemple: Sostenibilitat, Interculturalitat, Participació i Educació per la Pau i el Diàleg).

Els 3 agrupaments formen part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), moviment que aplega més de 13.000 persones, 2.500 de les quals són joves voluntaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s