22-F: Diada del Pensament

La Diada del Pensament és un dia especial perquè es té l’oportunitat de prendre consciència de la dimensió internacional de l’escoltisme i el guiatge i del paper que aquests poden exercir des de l’acció local de cada agrupament,cada unitat i cada persona, a arribar conjuntament a una acció global. Actualment el moviment escolta i guia compta amb 38 milions de participants.

La Diada del Pensament (World Thinking Day) és una jornada de celebració mundial per a totes les guies i tots els escoltes del món. Es celebra el dia 22 de febrer, dia en que van néixer els fundadors de l’escoltisme i el guiatge mundial: Robert Baden-Powell i Lady Olave. La Diada del Pensament és una data de reflexió sobre la incidència global de les nostres accions ja que és quelcom que hem de tenir present cada dia amb les nostres activitats.

La diada se celebra amb la voluntat de prendre consciència de com l’acció internacional i local de l’escoltisme i el guiatge, així com de qualsevol persona compromesa amb el seu entorn, pot contribuir a millorar la societat a nivell global.

Nosaltres, enguany, ho celebrem amb una taula rodona titulada “Valors en crisi?” en el marc de les activitats del 50è aniversari.

+ info >>
> Web especial de MEG: Diada del Pensament.
> Web internacional World Thinking Day.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s