50 anys d’escoltisme

Com tots ja sabeu, i com ja us hem dit moltes vegades, aquest curs fem 50 anys. Si cliqueu a sobre del logotip, a la part dreta de la pantalla, podreu veure el programa d’actes.

Postals del 5oè.

Des de l’agrupament, amb la col·laboració d’Antics i Amics, hem editat una col·lecció de 6 postals que podreu aconseguir assistint als diferents actes del curs. Cada postal és dedicada a un tema en concret. La primera postal va ser lliurada als assistents a l’anada a l’antiga a Llaberia i portava per títol “fem servei“. A mesura que les anem entregant també les podreu veure i ampliar des de la part dreta d’aquesta pàgina.

D’altra banda, ens fa il·lusió informar-vos que ahir, diumenge 13 de desembre, el Diari de Tarragona va dedicar-nos una pàgina sencera [veure article] on, sobretot, explicava la història del nostre agrupament. Seguint amb aquesta onada informativa, avui a la tarda Punt 6 Ràdio ens ha fet una entrevista en directe de gairebé mitja hora on hem donat a conèixer els actes del 50è i hem explicat qui som i què fem. Esperem poder aparèixer també en d’altres mitjans properament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s