L’AGO’09 reuneix a Reus 400 caps escoltes

L’Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya -MEG- celebrada a Reus el diumenge 29 de novembre va ser un èxit de participació. Uns 400 Caps van participar del plenari en el qual es van elegir els càrrecs de Secretària General, que va recaure en Cèlia Sentís Otal; i el de Comissari General designant a Arnau Garcia Conesa, essent escollits, per gairebé unanimitat, pels propers tres anys per desenvolupar aquestes funcions. Així mateix es va presentar el nou Consiliari General, en Jordi Font Plana. També es va aprovar la proposta d’inici d’un procés de diàleg i anàlisi entre les associacions de la FCEG (MEG, EC, i AE).

En aquesta assemblea, com és costum i ho marquen els estatuts, es van aprovar l’estat de comptes 08-09 i els pressupostos 09-10. També es va presentar, en un format audiovisual animat, el Pla Triennal 09-12 “Fem créixer l’escoltisme i el giuatge“. A més, es va gaudir de les diverses representacions que van dur a terme els equips generals per presentar la memòria de curs 08-09.

Com a moderador de l’Assemblea vam comptar amb en Ramon Martí, ex-cap del nostre agrupament i membre d’Antics i Amics del cau.

El dia abans, dissabte, van tenir lloc els actes previs a l’assemblea: cercavila-gimcana pel centre de la ciutat amb diferents elements festius, sopar, vetllada amb activitats diverses (tallers, curmetratges, jocs…), Bona nit i Música a La Palma.

> Més informació (MEG).
> Fotografies del plenari (MEG).
> Fotografies de la cercavila (Víbria de Reus)
> Fotografies de l’inici de la cercavila (ReusDigital.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s