Assemblea General Ordinària de MEG a Reus

El proper diumenge 29 de novembre es durà a terme a Reus la XXXIIIa Assemblea General Ordinària (AGO 09) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), moviment del que formem part tots nosaltres.

Al plenari de l’AGO 09 s’escolliran els càrrecs de Secretària General, Comissària i Comissari General. També se sotmetrà a votació el Pla Triennal 2009-2012 que té com a lema “Fem créixer l’escoltisme i el guiatge“. A més, es presentaran els pressupostos 09-10 així com l’estat de comptes i la memòria 08-09, entre altres temes.

El dia abans però, dissabte 28, hi haurà els actes previs, que començaran a les 7 de la tarda a la plaça de les Peixateries Velles, amb la rebuda dels primers participants. Seguidament hi haurà una cercavila-gimcana, amb la presència de diversos elements festius i grups musicals, que ens portarà fins a La Palma on hi haurà el sopar, una vetllada amb diverses activitats simultànies com escoltar contes, passi de curtmetratges, i tallers diversos, per acabar amb el Bona Nit i finalment música en directe. Tots els participants dormiran al pavelló del col·legi Pare Manyanet.
L’endemà, diumenge, tindrà lloc el plenari de l’assemblea al teatre de l’escola La Salle.

Cal recordar que són membres de ple dret de l’assemblea tots els caps i responsables del moviment majors d’edat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s