40 anys de la demarcació de TGN

Aquest diumenge la demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies (MEG) ha celebrat el 40è aniversari. Per fer-ho, ens vam trobar a la llera del riu Francolí per pintar entre tots un mural commemoratiu. Ens vam trobar actuals caps, membres fundadors de la demarcació, antics formadors i comissaris, actuals membres dels equips de la demarcació…. i entre tots hem fet un mural magnífic i ple de color! L’acte va finalitzar amb parlaments i un pica pica per tothom.
El mural el podeu veure a la paret del riu, entre els ponts de l’avinguda Roma i el cr. Ramon y Cajal, a Tarragona.

La demarcació de Tarragona agrupa tots els caus de MEG de les comarques del Camp. Actualment està formada per 14 agrupaments. El nostre agrupament, amb 50 anys d’història, és anterior a la creació de la demarcació.

Moltes felicitats a tots!

One thought on “40 anys de la demarcació de TGN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s