Assemblea i Trobada zero de la demarcació de TGN

Aquest cap de setmana els caps de tots els agrupaments de la demarcació de Tarragona del nostre moviment –Minyons Escoltes i Guies– han realitzat l’Assemblea anual de la demarcació, que enguany ha tingut lloc a Maspujols, acollits pel nou agrupament del poble: l’AEiG Treu Banya.

Durant l’assemblea s’ha presentat el Pla Triennal, s’ha aprovat el pressupost per aquest curs, s’han rellevat a 3 persones de l’equip de demarcació (comissari, secretari i responsable pedagògic) i s’han presentat les memòries de tots els equips de treball i agrupaments, entre d’altres aspectes.

Després de l’Assemblea ha començat la Trobada Zero: sopar a la fresca a la plaça de l’església, olimpíades nocturnes amb proves força divertides, Bona Nit, ressopó… I el diumenge: Bon Dia, espai de formació, servei al poble i el mític i esperat concurs de paelles per agrupaments. A mitja tarda: hora dels adéus i fins ben aviat.

Foto 1: Plenari de l’Assemblea. Foto 2: Llevant-nos, a la sala del Casal.

One thought on “Assemblea i Trobada zero de la demarcació de TGN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s