Estem de campaments

Ja fa dies, setmanes, que estem de ple a l’estiu. I amb l’estiu, al cau, arriben els campaments. Enguany tot l’agrupament ens hem plantejat de fer servei als campaments. És a dir: de muntar els campaments de forma que col·laborem amb algun projecte social o natural.

Els Llops/Daines i els Ràngers/noies Guia han estat al poble deshabitat de Masia Castelló, aprop de Vandellòs, fent tasques de recuperació del poble, en col·laboració amb l’Associació Masia Castelló, que es dedica a recuperar-hi la vida i fer-hi activitats culturals. Han fet de paletes, han posat ciment, picat parets, netejat el poble, arrencat les males herbes, mogut pedres, etc. Tota una feinada!

Per la seva banda, els Pioners/Caravel·les estan a Vallcebre, al Berguedà, ajudant a la recuperació del traçat d’un antic tren miner, col·laborant amb l’associació Trens Miners Turístics, que té el projecte de recuperar totalment el traçat, per a fer-ne divulgació i preservació. Estan aplanant el terreny, posant via, netejant un túnel… suant de valent!

D’aquí uns dies podreu veure’n les fotos. No sigueu impacients!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s