Concurs de disseny d’un cartell: la decisió.

Fa unes setmes us vam plantejar un concurs de disseny per a fer el cartell de la festa d’inici de curs que farem el proper 26 de setembre, com a primer acte de la celebració del 50è aniversari del nostre cau.
Doncs bé, analitzades totes les propostes rebudes, tant en paper com en format digital, hem cregut interessant el·laborar el cartell definitiu a partir de les idees d’uns quants participants. És per aquest motiu que us haureu d’esperar una mica fins a veure el cartell definitiu i saber si s’hi ha inclòs quelcom vostre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s