Per Sant Jordi a la plaça… del Castell!

Un cop més ha començat la primavera, i amb l’arribada d’aquesta estació i del mes d’abril, arriba la diada de St Jordi, una de les festes més boniques del nostre país.
Com ja és habitual des de fa molts anys, el nostre agrupament escolta i guia munta una paradeta per a donar-nos a conèixer, vendre roses i d’altres productes elaborats pels nois i noies del cau, i en general, per a participar de la festa.
Després del conflicte de l’any passat per la ubicació, enguany la regidoria ha donat veu a tots els sectors implicats en la diada: llibreries, floristeries i entitats de la ciutat, definint de forma democràtica entre tots plegats com i on havia de tenir lloc la diada. De comú acord s’ha optat per no abandonar l’emblemàtica plaça del Mercadal, però ampliant-ho als espais propers del Castell, les Peixateries Velles, els voltants de la Prioral i el carrer Major. (teniu més informació aquí i aquí)
Així, dijous ens podreu trobar a la PLAÇA DEL CASTELL, al davant dels restaurants que hi ha.
Us hi esperem!
I sobretot no us perdeu els bombons que han fet els Llops/Daines i les roses metàl·liques que han fet els Ràngers/noies Guia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s